Kосачки със специално приложение

Kосачки със специално приложение

За поддръжка на трудни терени 3-колесните мултифункционални косачки RM 3 RТХ и RM 3 RT с колесен механизъм (T) се управляват много лесно около храсти и дървета. Леката косачка за мулчиране RM 2 R е перфектна за поддръжка на малки до средно големи градински площи.

3 продукт(а)

на страница

Таблица  Списък 

Всички цени са с ДДС

Задай Низходяща Посока
 1. RM 2.0 R
  591,00 лв.

  RM 2.0 R

  Бензинова косачка за мулчиране
  С бензиновата косачка за мулчиране STIHL RM 2 R мулчирате ефективно и бързо средно големи тревни площи. Нейният OHV двигател убеждава при това с константно стабилна мощност и задвижва ножът за косене с ширина на косене 46 см. За естествена и трайна поддръжка на тревна площ след косенето фината окосена маса пада обратно върху окосения участък като богата на хранителни вещества тор. И за да поддържате удобно тревните площи, ръкохватката на RM 2 R се сгъва без усилие посредством бързите връзки Quick-Fix. Номинална мощност 2,1 kW / 2,8 к.с.
 2. RM 3.0 RTX
  949,00 лв.

  RM 3.0 RTX

  3-колесна мултифункционална косачка с колесен механизъм
  С 3-колесната мултифункционална косачка на STIHL успявате да маневрирате бързо при косене на терени с много дървета и храсти или тесни проходи. При нужда можете лесно и да фиксирате подвижното предно колело на RM 3 RTX. Благодарение на нейната ширина на косене от 48 см тя е много подходяща за поддръжка на по-големи тревни площи. При това моделът предлага две различни опции при косене: можете да избирате дали да използвате мултифункционалната косачка за мулчиране или като косачка със странично изхвърляне на окосената маса. Нейният мощен двигател ReadyStart и колесният механизъм допълнително гарантират употреба с минимално усилие. Номинална мощност 2,1 kW / 2,8 к.с.
 3. RM 3.0 RT
  1 119,00 лв.

  RM 3.0 RT

  Маневрена 3-колесна мултифункционална косачка с колесен механизъм
  Бензиновата косачка STIHL RM 3 RT убеждава като маневрена 3-колесна мултифункционална косачка с ширина на косене 48 см на големи тревни площи. Номинална мощност 2,4 kW / 3,3 к.с. Благодарение на обмислената триколесна конструкция, чието предно колело се движи свободно, тя е много повратлива при придвижване при работа в градината. Така се улеснява още повече преди всичко косенето около храсти и дървета и на ограничени пространства или тревни площи със завои. При това можете да избирате, дали искате да използвате бензиновата косачка като косачка със странично изхвърляне на окосената маса или като косачка за мулчиране. За перфектно окосени тревни площи при тази косачка се грижи ножът за косене, който благодарение на петстепенната настройка на височината на косене се поставя на желаната височина. Когато искате да транспортирате или оставите за съхранение STIHL RM 3 RT, бързите връзки Quick-Fix ще ви помогнат за лесно сгъване на лоста на ръкохватката.

3 продукт(а)

на страница

Таблица  Списък 

Всички цени са с ДДС

Задай Низходяща Посока