STIHL SGА 85 Акумулаторна пръскачка

Без акумулаторна батерия и зарядно устройство! Акумулаторна механична пръскачка за професионална употреба с резервоар за препарат с голяма вместимост. Много удобна работа благодарение на индивидуално регулируемата система за носене. Оптимална за използване на площи с култури в озеленяването, овощарството и лозарството. Лесно регулиране на работното налягане между 1 bar и 6 bar посредством въртящ се регулатор.
Като първи акумулаторен механичен уред за пръскане в асортимента на STIHL мощната акумулаторна градинска пръскачка под налягане STIHL SGA 85 подпомага професионалните потребители при ефективно разпръскване на препарати за растителна защита или торове. Високото работно налягане и големият, прозрачен резервоар за разпръсквания препарат с вместимост 17 л и индикатор за нивото на запълване правят от носената на гръб STIHL SGA 85 идеалният спътник на ландшафтните градинари и селските стопани и при задачи, които представляват предизвикателство на големи площи с култури, напр. в овощарството или лозарството. Докато носите на гърба си тежащата 6,2 кг пръскачка под налягане, можете много лесно и гъвкаво посредством въртящ се регулатор да регулирате работното налягане между 1 bar и 6 bar. Благодарение на изключително удобната система за носене с индивидуално регулируеми презрамки и регулируем във височина допълнителен колан и по-продължителната работа може да бъде комфортна. С акумулаторната пръскачка SGA 85 на STIHL, окомплектована с месингова куха конусна дюза, разпръсквате прецизно наличния течен прерарат. Интегрираният филтър предотвратява попадане на мръсотия от резервоара за препарата в накрайника за разпръскване. Кобур на предлагания като допълнителен аксесоар колан на STIHL за кръста за SGA 85 служи за сигурно съхранение на накрайника докато се почива.
В нашия обзор на продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да видите, колко дълго можете да работите с акумулаторната си пръскачка STIHL SGA 85 и колко време е необходимо за зареждане на избраната акумулаторна батерия AP.
Всички акумулаторни уреди в рамките на акумулаторната система АР на STIHL са конструирани за ежедневна употреба от професионални потребители и при неблагоприятни атмосферни условия. Ето защо те разполагат с тествана защита от напръскване с вода. Ефективността се удостоверява чрез взискателни вътрешни проверки. Тестът за напръскване с вода се основава, между другото, на стандарт IPX4.
↓ Техническа информация

Бъдете първи - добавете мнение

1 069,00 лв.Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 105.23 лв. на месец

ИЛИ
1,00 лв.

Акумулаторна пръскачка STIHL SGA 85

Още Изгледи

  • Акумулаторна пръскачка STIHL SGA 85
  • Акумулаторна пръскачка STIHL SGA 85
  • Акумулаторна пръскачка STIHL SGA 85

Техническа информация

Вместимост на резервоара л 17
Тегло кг 6.2

Споделете Вашето мнение

You're reviewing: STIHL SGА 85 Акумулаторна пръскачка

Ключови думи

Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.