Прахосмукачки за мокро и сухо почистване

Мощните прахосмукачки на STIHL за мокро и сухо почистване се грижат за бързото постигане на перфектна чистота. Почистват с лекота - прах, метални стружки, боклуци или течности. Оборудваните с контакт, автоматично включване и адаптер за всмукателния маркуч модели SE 61 E и SE 122 E позволяват към тях да бъде включен ел. инструмент, което осигурява директно засмукване на прахта, получена при пробиване, рязане с трион или шлифоване.

3 продукт(а)

на страница

Таблица  Списък 

Всички цени са с ДДС

Задай Низходяща Посока
 1. SE 62
  255,00 лв.

  SE 62

  Практична прахосмукачка за мокро и сухо почистване
  Удобна и практична прахосмукачка за мокро и сухо почистване с филтърно пречистване, алуминиева всмукателна тръба и застопоряващи се колела, както и вградена поставка за съхранение на накрайниците. Дължина на всмукателния маркуч: 2,5 м.
 2. SE 62 E
  323,00 лв.

  SE 62 E

  Удобна прахосмукачка за мокро и сухо почистване с автоматично включване на инструмента

  Удобна и практична прахосмукачка за мокро и сухо почистване с автоматично включване и адаптер за електрически инструменти. Прахосмукачката се включва и изключва автоматично заедно с инструмента. Оборудвана с филтърно пречистване и вградена поставка за съхранение на накрайниците. Окомплектована с алуминиева всмукателна тръба и варио-накрайник за почистване на под. Дължина на всмукателния маркуч: 3,5 м.

 3. SE 122 E
  743,00 лв.

  SE 122 E

  Мощна прахосмукачка за мокро и сухо почистване с автоматично включване

  Мощна прахосмукачка за мокро и сухо почистване с автоматично включване и адаптер за електрически инструменти. Прахосмукачката се включва и изключва автоматично заедно с инструмента. С регулиране на оборотите, плавно стартиране и пречистване на филтъра, както и бърза връзка и многостепенна филтърна система. Със застопоряващи се колела и универсален засмукващ накрайник за почистване на под. Ръкохватката и всмукателната тръба са изработени от висококачествена стоманена сплав. Дължина на всмукателния маркуч: 3,0 м.

3 продукт(а)

на страница

Таблица  Списък 

Всички цени са с ДДС

Задай Низходяща Посока