За нас

Автоцентър – МП” ООД

Компанията „Автоцентър – МП” ООД е създадена през 2003 г. Четири години по-късно започва изграждането на търговско-сервизен комплекс. На обща площ от 2 200 кв.м. са разположени:

  • Шоурум за най-новите модели на STIHL и VIKING.
  • В административната част на сградата клиентите получават консултации и информация за всички машини.
  • Специализираният сервиз гарантира качествено гаранционно и извънгаранционно бързо обслужване на всички модели машини с марките STIHL и VIKING.
  • Луксозни офиси – представителства на водещи фирми в различни сфери – застрахователна, строителна, интернет – комуникации, юридически консултации, банково обслужване, корабно агентиране...

През м. Юли 2009 год. дружеството става официален дилър на престижните марки STIHL и VIKING.

STIHL е създадена от един човек с невероятна прозорливост в далечната 1926 г. Днес, 86 години по-късно, Групата STIHL има общо 9 500 служители и упражнява дейността си посредством специализирана търговска мрежа от около 35 000 дистрибутора в над 160 страни в света. Още от основаването си STIHL залага на революционна техника и иновационни идеи. В цял свят нашите продукти улесняват работата на хората и това ни превърна в марка номер 1 за моторни триони.

STIHL е най-продаваната марка моторни триони в света. Като използва своите знания, умения и опит, придобити при производството на моторни триони, STIHL е вече лидер и при производството на много други моторни уреди-моторни коси, храсторези, уреди за рязане на жив плет, уреди за засмукване и раздробяване, уреди за обдухване, както и богата гама уреди за почистване.

Марката VIKING, в сътрудничество с STIHL, превърна VIKING във водеща компания при производството на градинска техника в Европа.

Екипът на „Автоцентър – МП” ООД е изграден от специалисти, познаващи детайлно характеристиките на всички модели STIHL и VIKING.

Очакваме Ви в търговско-сервизния комплекс на STIHL и VIKING във Варна, бул. „Владислав Варненчик” 312 /в сградата на Alfa Romeo/